2012. máj 25.

Ricky....avagy A kivétel erősíti a szabályt! :)

írta: Gray mouse
Ricky....avagy A kivétel erősíti a szabályt! :)

  Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt....Sok éve, amikor megláttam az első klipjét a Maria-t, örökre szívembe vésődött az akkor nálunk még ismeretlen énekes neve. Persze később igen sokan megismertük, hisz igen népszerű volt. Ami nem csoda, hisz igen fülbemászó dalokat énekelt, és hát a külleme sem volt elhanyagolható. De aki ismer, tudja, én nem adok az ilyesmire, ritka, hogy a slágerek legyenek a kedvenceim, s az aktuális sztárok sem szoktak különösebben rám hatni.

  De ő más volt. A zenei ízlésemtől nagyon távol állt, mégis nagyon szerettem, és szeretem a mai napig. A kisugárzása olyan hatással volt rám még a tv-n keresztül is, hogy feledtetett velem minden zenével kapcsolatos elvárást. Egyszerűen imádtam. Nem zavart, hogy nem rockzenész, nem zavart, hogy nem váltja meg a világot a dalszövegeivel. Sőt az sem érdekelt volna ha a pöttyös katicabogárról szóltak volna a dalai. Egyszerűen jó kedvem lett ha meghallottam, ha otthon voltam, semmi nem tudott visszatartani attól, hogy táncra perdüljek. Igen, azt hiszem ő kihozta belőlem a NŐ-t! :)

   Kicsit vicces ugyan, hogy pont egy olyan férfi hatott így rám aki a férfiasságot többre értékeli mint a nőiességet, de igazából engem ez soha nem zavart. S főleg nem befolyásolta a rajongásomat felé. Mert azért ne értse senki félre! Nem kamaszkori rajongásról van itt szó! Nem tapétáztam ki a falat a képeivel, nem zokogtam vizesre a párnám éjszakánként, hogy soha nem fogok vele találkozni, és nem sírtam amiatt sem, hogy mivel nem érdeklik a nők, így soha nem lesz az enyém. :)))  Nem, egyszerűen szeretem ahogy és amit énekel, szeretem ahogy táncol, s szeretem mert mosolygok ha meghallom valamelyik kedvenc dalomat tőle! Hát kell ennél több???

 

Szólj hozzá