2012. ápr 14.

Statisztika

írta: Gray mouse
Statisztika

    Gondoltam, ideje egy kis összegzést készítenem a blog látogatottságáról. Mikor megnéztem a kezdő dátumot, magam is meglepődtem: 2009. 12. 09.-én indult a blog. Ezalatt  118 bejegyzés íródott, ezek többsége nyilvános.

  Azóta 6380 letöltés történt, persze ennek egy része a sajátom, de így is elég szép számnak tűnik. A legjobb nap a tavaly augusztus 14.-i volt, mikor 143 alkalommal töltöttétek le az oldalt. Na ezt soha nem fogom elfelejteni, olyan katartikus élmény volt! Persze tudom kinek a közbenjárásának köszönhetem, hogy ez így történhetett. S azt is tudom, soha nem lesz újabb ilyen magas látogatottság, hiszen még megközelíteni sem tudta egyik nap sem. A következő legjobb nap 46 letöltéssel büszkélkedhet. Azért az sem rossz! A napi átlag 3.5 látogató, ( ki lehet az a fél??? ) napi 9 letöltéssel. Tudom, ez nem nagy szám, de ahhoz képest, hogy nem gondoltam, hogy egyáltalán olvassa majd valaki rajtam kívül, azt hiszem elégedett lehetek. Persze tudom, nem jelenti, hogy aki eljut az oldalra az el is olvassa a bejegyzést. Bizonyára sokan elkattintanak az első pár mondat után.....Meg tudom érteni őket! :)

  Egyébként akkor augusztusban a "Valami vége, egy új kezdete" 1222.blog.hu/2010/06/16/valami_vege_egy_uj_kezdete_2 bejegyzést olvastátok ilyen lelkesen. Ezt a letöltések számát tekintve a " A Nap, a Hold és a Csillagok " 1222.blog.hu/2011/09/17/a_nap_a_hold_es_mikövette, s azóta is tartja magát. Heti rendszerességgel 10-15 letöltés jellemzi. Tudom, ez nem a bejegyzésnek köszönhető, hanem a horoszkópok iránti érdeklődésnek van igen nagy szerepe ebben. Sokan tévednek ide a Google keresőjén keresztül, legtöbbször hamar rájönnek, nem erre számítottak.

  Ezzel kapcsolatos a következő adat, ami eléggé megmosolyogtatott, és mindenképp tanulságos. A Google által legtöbbször ideirányított keresőkifejezés a szerepjáték volt, ami a Szerepcsere című bejegyzésemet 1222.blog.hu/2011/07/02/szerepcsere_1994 dobta ki találatként. Azt gondolom, az a sok ember aki idekattintott, nem teljesen ilyen jellegű oldalra számított! :)

  Mindenképp tanulságos lehet minden blogger számára: Ha gyakori látogatottságot szeretne elérni, a legegyszerűbb, ha becsempész a bejegyzésébe valamilyen szexuális töltetű gondolatot, garantált a magas letöltési arány. :)

Szólj hozzá