2012. feb 28.

Gyógyír

írta: Gray mouse
Gyógyír

    Hát vége...Az átváltoztató szalon bezárt. Úgy látszik belátták egyes munkatársaim, hogy nem érdemes sok energiát fektetni mások megváltoztatására. De mivel még mindig sok fölösleges energiájuk van, hát új elfoglaltságot kerestek maguknak. Páran közülük úgy érezték, különleges képességekkel vannak megáldva. S mivel manapság nagyon felkapott a természetgyógyászat, így gondolták, ők is belevágnak. És tényleg valami csoda birtokosai lehetnek, mert igen hamar felfedezték a minden bajra, betegségre gyógyírként használható gyógymódot. És ami a legjobb, tényleg minden mesterséges anyagot nélkülöző, mindenki számára igen könnyen hozzáférhető, bár azért némi mellékhatást azért elvétve okozó módszert találtak. De hát ennyi kockázatot azért minden épeszű ember bevállal.

   Minden elismerést megérdemelnek, mert olyan dolgot osztanak meg az emberiséggel, ami hosszú évek kutató munkáját oldja meg egy röpke óra alatt. És ami a legfontosabb, nem csak egy kis fejfájást, idegeskedést, derék vagy vállfájást gyógyíthatunk ezzel a módszerrel. Mert olyan híreket már eddig is hallhattunk, hogy van egy módszer amivel ezeket a betegségeket, fájdalmakat jó százalékkal gyógyíthatjuk. Főleg mi nők, de bevállalósabb férfiak is eredményt érhetnek el. Szóval ezeken az egyszerű betegségeken túlhaladva arra a felfedezésre jutottak, hogy ez a módszer még az influenzát az ő igen kellemetlen tüneteivel, a lázzal, az izomfájdalommal, sőt annak szövődményeit, mint pl. egy tüdőgyulladást vagy talán még az agyhártyagyulladást is orvosolja.

   Na ha eléggé felkeltettem az érdeklődést az én kedves kiművelt ismerőseim természetgyógyászati módszerei iránt, hát nem is titkolom tovább. Ők úgyis annyira szeretik hangoztatni, és annyira büszkék erre a tudásukra, biztos örülnének ha minél többen ismernék és használnák. Hát tessék: Roppant egyszerű , mondhatni kézenfekvő a dolog, hogy stílusos legyek. Tehát akinek bármi problémája van a fejfájástól kezdve a szövődményes tüdőgyulladásig, nincs másra szüksége, csak egy farokra. Nem, nem macskafarokra, ami ugyan tényleg egy gyógynövény. Ennél sokkal egyszerűbb a dolog. Hogy pontosan idézzem a tudományos javaslatukat: - Kellene neki (mármint a betegnek) már egy farok, s minden baja elmúlna!

  Ennél részletesebb használati útmutatót ne várjon senki, mindenki fantáziájára bízom. Na meg annak eldöntését is, hogy hasznosítja-e az ismerőseim minden rosszindulatot nélkülöző (?) javaslatát........Én inkább még pár napig szedem az orvos áltat felírt gyulladáscsökkentőt. :)))

Szólj hozzá