2010. nov 14.

Mega-faktorok

írta: Gray mouse
Mega-faktorok

  Az ország újra kettészakadt. Van aki nézi, és van aki nem....De mindenki beszél róla. Újra sztárokat keres az ország, bár már eddig is volt elég. De hát esélyt kell adni a fiataloknak, hogy kiugorjanak az ismeretlenségből. Az idő úgyis eldönti, ki az aki talpon tud maradni. Az eddigi versenyekből sem mindig a kiesés sorrendje döntötte el, kiből lesz "sztár". Most sem ezen fog múlni. Itt már mindenki megkapta a lehetőséget. Benne vannak a köztudatban, ismeri, szereti őket a közönség, most már csak azon múlik minden, mit tudnak kezdeni ezzel a lehetőséggel. Mert hiába tud valaki jól énekelni, ha nem áll mögötte egy jó szerzőgárda, ha nem tud átütő lenni, akkor hamar elfelejtik. Ezért én különösen nem izgulok ki is lesz a győztes....Készüljenek jó dalok,lemezek, aztán majd választok magamnak kedvencet.

  A tegnapi verseny egyik pillanata, minden gondolatomat igazolta. Mikor Norbi az utolsó három között volt, és láttam az arcán az esélytelenek nyugalmát, tudta, ő biztos nem jut tovább, hisz tisztában volt az erőviszonyokkal. S amikor hallotta a nevét, el sem akarta hinni, hogy de igen, ő mégis tovább megy. Látszott amint azt gondolja : -Itt mindenki megőrült? Jobbnak gondoltok mint Nicolast?- És ekkor én is megértettem, miért is kedvelik őt az emberek. Mert tudja mire képes, mert nem szállt el vele a ló, s mert kicsit esetlen, énekelni sem nagyon tud.... Nem sztár. S ezt ő is tudja. Érzi , elég fonák helyzet lenne, ha ő nyerné meg a versenyt. Bár nagyot ütött a belépő dallal, de azért valljuk be őszintén, egy másfél órás koncertet nem szívesen hallgatnánk végig tőle. Mégis szeretik, szeretjük őt. De sejthető, hamarosan el fogjuk felejteni.

  Miközben remélhetőleg készül pár énekessel pár lemez, melyeket hallgatva nem arra gondolunk majd, hogy na, ez is egy semmiből felkapaszkodott, "megcsinált" celeb. Hanem élvezve a zenét, elégedetten jegyezzük meg, húúú ez nagyon jóóóó. S akkor már nem számít honnan indult, meddig is jutott a versenyben. Milyen szívszorongató gyerekkora volt, éppen milyen romantikus szerelem bontakozik a lelkében, kik várják otthon epedezve....Csak a zene ami számít.....

Szólj hozzá

zene megasztár siker x faktor